dimecres, de juliol 13, 2005

MANIFEST

Per si no ho sabeu ja, us ho fem saber de primera mà: l'ajuntament d'Ondara ha decidit retirar la col·laboració econòmica que venia donant al Festacarrer d'Ondara. Cosa que significa de manera clara una voluntat manifesta de carregar-se'l definitivament, després de tenir-nos tres anys amb el pressupost congelat.

Els membres de l'Associació Cultural Ocell i d'altres col·lectius del poble hem decidit que, ni que siga amb continguts molt més modestos, havíem de seguir conservant el Festacarrer en espera de temps i situacions millors. Deu anys d'esforços no s'havien de perdre perquè a un ajuntament li fa nosa la cultura i més si te a veure amb la nostra.

És per açò que estem confeccionant una programació per als dies 9 i 10 de setembre. I també volem fer tot un seguit d'accions tendents a denunciar l'actitud de la corporació ondarenca. Us enviem el text d'un manifest que farem públic i penjarem a la pàgina web. Us demanem que ens confirmeu si accepteu signar-lo com a grup i també nominalment (en tots dos casos ens heu de facilitar els noms) i, si us és possible, ens confirmàreu més noms que afegir a la relació.

Envieu-nos la resposta a:

1) per correu postal a:
Ass. Cultural Ocell
Apartat de correus 40
03760 ONDARA

2) per correu electrònic a : festacarrer [at] gmail.com

3) comunicar-ho telefònicament a 654 485 909 - Pepa

Periòdicament anirem actualitzant la relació i penjant les noticies relacionades amb el Festacarrer i la seua programació a la pàgina web: http://festacarrer.blogspot.com



TEXT DEL MANIFEST:
#################

EL FESTACARRER D'ONDARA


Des d'Ondara i amb la força que ens donen els 10 Festacarrers i les 4 Fires de Luthiers celebrats, els sotasignants volem fer explícita la nostra més decidida disconformitat i protesta contra la decisió presa per l'ajuntament d'Ondara de no voler donar més suport econòmic a la celebració del Festacarrer. Una mostra que, a més de situar Ondara en el mapa i donar-li una significació i rellevància que cap altra activitat cultural li havia atorgat mai, ha esdevingut un referent per a tots els valencians i valencianes i ha ajudat a difondre la imatge d'una música i d'unes activitats tradicionals i populars vives i en constant evolució.

Demanem a tots els responsables polítics tinguen ben present tot el que ha aconseguit el Festacarrer d'Ondara i facen tot el possible per tal que no haja estat un esforç perdut. L'exemple de l'ajuntament d'Ondara no ha de repetir-se, la nostra cultura necessita de Festacarrers.

I gràcies per tot!

Ondara, 2005

#################

1 Comments:

At 3:07 p. m., Anonymous Anònim said...

A la web www.valencianisme.com s'està ajudant també per salvar el Festacarrer.
Adéu i endavant!
Salut!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home