dissabte, de juny 25, 2005

Adéu al festacarrer

INFOBENISSA.COM (06/06/2005)

Ondarenc

Ximo Ferrando, alcalde d'Ondara, ha sucumbit a les presions del "pesos pesats" del PP ondarenc (el sector més ultra-dretà, fortament anti-valencianista) i s'ha carregat en un tres i no res el festival de música folk més important al País Valencià, justament enguany, quan s'acomplien deu edicions del mateix.

Els temors que tots els ondarencs teníem en el moment que el PP accedí a l'alcaldia (de forma irregular i no pels resultats de les urnes - recordem-ho) s'han confirmat. Si bé s'ha trigat 4 anys en prendre la decissió, ara ja és ben ferma i no hi tornada enrere.

Quina llàstima!! Cal destacar que aquest event és el que més repercusió social i gent portava al nostre poble, sols superat per la fira de novembre (que també va "de capa caiguda" per la manca d'inversions). Menys viatges a Fitur i més consolidar allò que tant ha costat de moure!!

Lamentable.


Sense Títol


Indignant la gent del PP,son tots de la mateixa fusta,molt de viatget,molta comissió,molt de fer coses per a la gent gran per a guanyar vots i després ni piscina,ni web municipal,ni Festacarrer i ni res de res.

Ja està bé,per favor.

Ni un vot més al PP per favor.

Enllaç